MENU VOOR GROEPEN

(u kiest 1 VG, 1 HG en 1 dessert OF u mag ook tussen 2 Vg en 2 HG en 2 desserts kiezen als u de juiste hoeveelheid op voorhand meedeelt)

 

Aperitief

Aperitief met hapje (Cava puur of met cassis of aperitief maison)

 

Voorgerechten

  • Gegratineerd vispotje van de chef
  • Zalmplakje met mousselinesaus
  • Gegratineerd sint-jacobsschelp
  • Gebakken sint-jacobsnootjes met gestoofd witlof of gestoofde prei
  • Scampi’s met currysaus en ananas of op wijze van de chef
  • Gerookt visbordje (gerookte zalm, gerookte heilbot, gerookte paling, …) met mierikswortelsaus
  • Ganzeleverterrine met ajuinconfituur
  • Parmaham met meloen
  • Asperges op vlaamse wijze of met mousseline (volgens seizoen)

  

Hoofdgerechten

1) Varkenshaasje met champignonroomsaus, warme groentjes en kroketjes

1) Zalmfilet met preiroomsaus, warme groentjes en purée

2) Vissuggestie van de chef volgens seizoen

2) Paling met saus naar keuze (de verschillende wijzes moeten op voorhand meegedeeld worden)

2) Parelhoen “Fine Champagne” met warme groentjes en kroketjes (per 2 personen)  

2) Kalfsfiletpur met verschillende sausjes, warme groenten en kroketjes 

2) Châteaubriand met verschillende sausjes, warme groentjes en kroketjes (per 2 personen) 

2) Fazant of hertenkalffilet met wildgarnituur en kroketjes (volgens seizoen)

 

 Nagerechten

  • Ijstaart volgens thema
  • Dessertbordje
  • Chocolademoelleux met vanilleroomijs
  • Gegratineerd vers fruit met vanilleroomijs
  • Tarte tatin met vanilleroomijs
  • Panna Cotta met rode vruchten
  • Tiramisu

 

  • Koffie of thee met versnaperingen

 

Prijs menu met hoofdgerecht nr 1:   55 €

Prijs menu met hoofdgerecht nr 2:  60 €

Wijn en water inbegrepen bij de menu: + 13 €

Wenst u graag soep bij de menu dan is het 5 € supplement