WILDSUGGESTIES ( VOLGENS SEIZOEN )

 

VOORGERECHEN

  • Huisbereide wildpastei met ajuinconfituur en veenbessen

HOOFDGERECHTEN

  • Fazant in de room
  • Hertekalf op wijze van de chef
  • Hazenrug “Harlekijn”
  • Stoofpotje van wild

 

Deze gerechten worden u geserveerd met een wildgarnituur en kroketjes

 

ASPERGES ( VOLGENS SEIZOEN )

 

VOORGERECHTEN

  • Asperges op vlaamse wijze
  • Asperges met mousseline
  • Asperges met mousseline en gerookte zalm

HOOFDGERECHTEN

  • Asperges op vlaamse wijze
  • Asperges met mousseline
  • Asperges met mousseline en gerookte zalm
  • Asperges met mousseline en gepocheerde zalm
  • Slaatje met asperges en gerookte zalm
  • Slaatje met asperges en parmaham

 

 

MOSSELEN ( VOLGENS SEIZOEN )  

  • Mosselen Natuur
  • Mosselen in de witte wijn
  • Mosselen provençale
  • Mosselen met room
  • Mosselen met look
  • Mosselen met look en room